onsdag 17 oktober 2012

17 Oktober 2012


God dagens alla fina!

Imorse sken solen så vackert bakom de höstfärgade träden. Men snabbt gömde sig solen igen bakom alla molnen. Jag fullkomligt avskyr hösten trots vackra färger och jadi jada. Barnen är alltid blöta, kalla, lager på lager kläder, regn och mörker, ja ni hör ju hur roligt det låter. Men man får göra det bästa av det med levande ljus, varma filtar och en bra bok.

Så här dags brukar vi ha hunnit med en resa till solen men i år höll inte ekonomin för det. Vi prioriterade bygget av vintertummet istället som gick på en galen slant och det sparade vi ihop själva, imponerande!

Elina var inte alls längre hes idag, sov som en stock hela natten och vaknade pigg och glad och ville till dagis. Kanske sov hon bort baciluskerna.


Tänkte tipsa er om en liten puderburk från "Green Gate". Denna burken fyller du med florsocker och har alltid tillhands om du har ett litet bakverk, kaka, bulle eller bär för att garnera och gottas upp. Du har en liten sil i locket på den.
Så nu slipper du trolla fram silar, skedar och få florsocker på bänken och kasta det som blev över..


Nu ska jag vika tvätt, hämta hem mina hjärtegryn och bjuda familjen snabbt på mat för att sedan rulla ner till Bamsegympan och sedan dusch, kvällsmacka och bums i säng!

Våra onsdags kvällar brukar vara lite kaotiska men ändå härliga.

Trevlig lillis lördag till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar