torsdag 26 juli 2012

Härliga sommarkvällar!


Vi har det toppen här uppe i Pite palten. Solen har idag värmt oss och tjejerna har badat både i poolen och havet så att läpparna skiftat i blått.

Vi har hunnit med att se på en barnshow, lekt i leklandet, ätit på restaurang, badat i två omgångar, byggt förtält, grillat, lekt och njutit.

Trots att det är knökfullt här på campingen och det grillas, cyklas, sparkas, springs åt höger och vänster. Husvagnar backas in och ut på några meters avstånd, så är det en viss ömsesidig respekt bland campande grannar i mellan. Vi lever som i en liten by där alla (nästan) känner alla trots att man aldrig ens setts tidigare.

På vägarna så hälsar man glatt med en vinkande hand i framrutan för att bekräfta varandra. Att vi två som drar vagn eller sitter och kör husbil, vi har liksom nåt gemensamt. Jo vi gillar det här med camping med allt vad det innebär, tjingeling!

Vi har precis lagt tjejerna för första gången denna semester innan 21.
Igår kväll fick vi kämpa hårt för att inte tappa humöret med två super trötta ilskna småtjejer. Så idag lärde vi vår läxa och gjorde om och rätt.

Så nu sitter vi här ute i förtältet och njuter av lugnet. Maken har hällt upp ett glas vitt åt sig och jag sippar på en Cola, självklart dricks detta ur våra Hobby kristallglas, fy vilka campingnördar vi är, haha!
Bara overallerna som saknas.

Nu är spelkorten också utdelade så vi lär nog sitta här till midnatt.

Kommer att ösa er med härliga foton när vi kommit hem, och berätta vad vi gjorde i Finland. Vi kommer att ta dagen som den kommer här på Pite så får vi se när vi styr ratten mot söder.
Borde vara hemma kring början av nästa vecka.

Nu, dags för lite spel!

Hälsningar från ett soligt Pite.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar