måndag 16 juni 2014

Sommaren är kommen!En härlig bild från i våras då tjejerna invigde våren med att hjula och skutta ute på ängen utanför oss.


Min blogg går lite upp och ner och kanske är det nu äntligen dags att tag i den igen. Jag har nu haft denna blogg i några år och det är ett roligt sätt att dokumentera och samtidigt dela den med er.

På fredag är det redan midsommar, vilket är lite svårt att förstå, för går inte tiden lite snabbare nu förtiden? ;)

I onsdags förra veckan var det skolavslutning och det var verkligen en jätte härlig dag. Mycket skönsång, kärlek och sol! Tänk att våran lilla Bellis börjar tvåan i höst och lilla Loppan Elina gör sitt sista år inom förskolans lokaler. Farmor och farfar följde sedan med och åt lunch med oss nere i hamnen, en mysig skolavslutningsdag tyckte Bellis. ❤Första egna skörden på rädisor och sallad. ❤


För några veckor sedan la vi ner tre nya pallkragar i marken och sådde. Nu i helgen var det då äntligen dags för den första skörden av egna krispiga rädisor och gröna fina salladsblad. Nu väntar vi på morötter, rödbetor och annat smått och gott.Elinas konstverk av mig och Elina själv. ❤


I fredagskväll fick Elina plötsligt feber och sedan dess har den kommit och gått. Mycket mardrömmar på nätterna men ändå rätt så pigg. Så idag blir vi hemma och fixar och donar.          ❤ Kramar ❤ Bellalinas ❤Inga kommentarer:

Skicka en kommentar