söndag 8 december 2013

Andra advent!Igår firades söta Lilys födelsedag och mamma Erica hade verkligen inte sparat på krutet


Kan ni känna precis som jag att nu är julen nära. I fredags så dinglade små snöflingor ner och färgade marken till spirande vit. Just då kände jag julkänslan ordentligt. 

Igår firade vi lilla Lily som fyllde tre år. På inbjudan stod det att man fick klä ut sig,  och självklart ville Elina vara Prinsessan-Ballerina, en karaktär som hon själv har skapat. ❤ 
Jag hade nog aldrig sett till maken på så mycket hembakt på ett och samma kalas. Det fanns många olika sorters muffins med frosting, kolasnittar, minipizzor, plättar, maränger i olika skapelser, marshmallows klubbor, småkakor, popcorn och godis.

Och det var så gott alltihop! ❤
Gårdagens middagsbord var till brädden fylld, i en salig blandning med sushi, pizza och julmust.


lördags kvällen hade min mamma önskat sig en sushi kväll. Hon har aldrig under sina 55 år smakat på sushi, och nu var det då äntligen dags!
Även bror Jarno och Sara var sugna på sushi så vi laddade på ordentligt i olika smaker. Till tjejerna beställde vi en pizza och en extra pizza, för i fall att.

Resultatet av kvällens provsmakning av Sushi är att jag och mamma åt och svalde det mesta men inget som vi kommer att äta igen, pappa T och Jarno gillar det massor, Sara gillade vissa bitar och t.o.m Bellis smakade det mesta men gillade inte det.Nu har även Hyacinterna börjat blomma. ❤
En ihopkuren liten Thea som var så trött efter kvällens bravader. ❤ 


Idag är vi bjudna hem till bror Mika och hans Marie för lite adventsmys. Ska bli så mysigt med lite julstämning med nära och kära, precis som förra året.


Önskar er alla en härlig och stämningsfull andra advent..


Ta hand om varandra ❤

                          

            ❤ Kramar ❤ Bellalinas ❤Inga kommentarer:

Skicka en kommentar