fredag 27 september 2013

Fredagsmys!



Fredagsmyset är en helig ritual hemma hos oss. I de vuxnas skålar gömmer sig sötsaker medans småtjejerna gottar sig med saltapinnar och stjärnchips ikväll...


Sista september veckan är snart förbi och äntligen får vi njuta av några dagar, hela familjen tillsammans

Vi ska försöka hitta en ny bilstol till Elina. Det är inte det enklaste när man har en tjej som behöver bekvämlighet och stabilitet. Det är så galet svårt att hitta en stol med en mjuk och vaderad dyna, samtidigt något som håller ihop hennes kropp. Har även hört mig för hos arbetsterapeuten men hon var tyvärr inte alls insatt i detta. Har ni några tips?



Elina och jag pysslade ute i veckan och planterade lite höstfint i rabatten. Elina placerade stenarna efter att mamma fått ner växterna i jorden. Teamwork! 


Nu ska jag fortsätta att se på Idol!


            ❤ Kram ❤ Bellalinas ❤



2 kommentarer:

  1. på nordiska konferensen för EDS i Uppsala i helgen visade en mamma sin sons bilstol...vet ej om stolen i sej var special ,men de hade stuckit i en bit "tempur" material i ryggstödet... kunde det va nåt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Henny! Låter som en toppen idé! Undrar var man kan få tag på det eller måste man klippa sönder en madrass 😉Borde få att få tag på en kudde och sen klippa och forma den.

      Radera