lördag 6 oktober 2012

Bubbel med plask!


Redan lördag kväll och små busarna var så trötta efter dagens bad och lek så att de somnade redan före klockan hann slå åtta. Vi har haft en härlig dag och badade tills håret förvandlades till svinto och händer till russin. Isabelle kan nu simma helt utan skydd eller hjälp och idag lärde hon sig även att dyka under vatten. Elina var en liten vilde, som hon också är för det mesta men idag slog hon nog rekord. Hon är som ett litet grodyngel som slinker undan mellan fingrarna så man knappt hinner med.
Efter badet så gick pappa T till lyxiga lekparken och leken fortsatte även där medans jag stannade i vagnen och rullade köttbullar.

Idag har ett larm tjutit hela eftermiddagen. Lukten av rök och ljudet av brandsirener har skvallrat om att en stor brand måste ha brutit ut. Efter en kraftig explosion på E.ons värmekraftverk har en kraftig brand löpt amok och ännu efter flera timmar har räddningstjänsten inte läget under kontroll. Som tur har ingen kommit till skada men folk avråds att gå ut och rekommenderas att ha alla fönster och dörrar stängda p.g.a den kraftiga röken. Lite spänning mitt i våran lilla weekend.

I morgon packar vi oss hemåt och återgår till vardagen men vi har lovat barnen att snart tar vi en liten tur igen..


Trevlig lördags kväll!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar