fredag 31 augusti 2012

Rassel och Krassel!


Ett omtumlande dygn är nu över och hoppas att nästa dygn kommer att bli trevligare. Elina vaknade vid 23 igår kväll och var väldigt påverkad av sin dåliga andning. Hon pressade luft och sa att det kändes som en klump i halsen. Och så höll det i sig hela natten med väckning varannan timme. Men syrrans astma mediciner hjälpte så pass att lilla bus kunde somna om.
I morse var vi till Barnspec. som konstaterade falsk krupp och passade även på att göra ett pricktest som Loppan klarade prickfritt och galant, vilken lättnad!

Efter besöket hos läkaren kikade vi snabbt in hos Färgnyans nere på stan. Men tyvärr fick vi lämna alla fynd kvar då tjejerna blev akut kissnödiga. Kvinnan i kassan fräste "Nej" när jag vänligt frågade om min dotter kunde låna toaletten. Trots att vi var helt ensamma i butiken så gick det absolut inte för sig trots att båda tjejerna nu stod med benen i kors och bad om att få låna toaletten. Så vi åkte hem!

Sen har vi bara myst, lekt, spelat spel och vispat ihop en ugnspannkaka.


En skön dag med andra ord.

I morgon är det dags för Trädgårdsdag i våran lilla by.

Tjejerna avslutade kvällen med en liten dockteater
Man tar vad man behöver för att göra små dockor 
och i detta fall fick kaffefiltret assistera.
Hoppas ni får en trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. hej Johanna 1 skönt att allt med dottern löste sig vet det där med falsk krupp d e ingen vidare kul.Men att de var så oförskämda på nyansa fy på dom...sån fara kan d väl inte vara o få låna toan allra helst när det gäller barn...Ha det bra Kramiz Tina .ps kolla gärna in på min blogg o lägg en kommentar om du vill .Fin blogg du har.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Tina! Tack! :) jo visst är det så barnen ska man väl alltid låna sin toalett till., speciellt då de står med benen i kors och hoppar. Förstår inte hur människor tänker när de gör då, är de rädda om sin toalett eller vad kan det va? Snart är det partaj dags, ska bli så kul att träffa alla igen! Kram

      Radera